CAMBRIDGE REHBERİ

Cambridge bozulmamış geniş ve kırsal bir alandır. Bu alanda insanı derinden etkileyen görkemli bir manzara vardır. Hiç şüphesiz ki Cambridge yaşamak, çalışmak ve eğitim almak için çok uygun bir yerdir. Büyük şehir havalı küçük bir yer olan Cambridge yabancı öğrenciler için pek yadırganacak bir özellik taşımaz.

Birçok kolaylık gösteren, bir sürü aktiveler sunan, canlı bir atmosfere sahip olan ve tarihle yıkanmış olan Cambridge öğrencilerin eğitim almak istediği yerlerin başında gelmektedir. Cambridge kendi adındaki üniversitesiyle dünyaca üne sahiptir. Bu üniversite inanılmaz güzellikteki mimarisi, uzun tarihi ve genç ve parlak beyinlerinin sayesinde şehre gerçek kimliğini ve prestijini kazandırır.

Cambridge yalnız üniversite şehri değil ayrıca burayı çevreleyen kırsal alanlar için bir pazar merkezi ve endüstri için bir merkez noktasıdır.

Nüfusunun yüz binden fazlasını öğrenciler oluşturmaktadır. Her yıl üç buçuk milyondan fazla ziyaretçi, genellikle İngilizce eğitimi almak için yabancı öğrenciler Cambridge’i ziyaret etmektedir.